Stim cu totii ca jaluzele sunt cea mai buna metoda cand vine vorba de controlul luminii naturale in camera, pe langa faptul ca sunt usor de montat, manevrat si intretinut.

Daca iti doresti ca ferestrele casei tale sa fie imbracate cu jaluzele trebuie sa tii cont de materialul din care sunt confectionate, atat pentru modul in care ulterior le vei curata, cat si pentru a se potrivi cu stilul decorativ din incapere.

De exemplu pentru spatiile decorate in stil industrial sau minimalist, poti alege jaluzele din aluminiu, iar pentru camerele decorate in stil rustic poti cumpara jaluzele din lemn.

Un aspect foarte important in alegerea jaluzelelor il reprezinta dimensiunea ferestrelor. Daca ferestrele sunt mici cele mai potrivite jaluzele sunt cele orizontale, iar daca ferestrele sunt mari sau incaperea dispune si de usi glisante, atunci jaluzelele verticale sunt cele de care ai nevoie.

Mai jos ti-am pregatit cateva sugestii care te vor ajuta sa alegi jaluzelele adecvate fiecarei incaperi din casa ta.

Jaluzele pentru living

Pentru un living spatios, cu ferestre mari, jaluzelele verticale cu benzi late sunt cele mai potrivite.
Acestea pot fi rulate in timpul zilei, pentru a lasa lumina naturala sa patrunda in locuinta, iar pe timpul noptii le poti deschide, pentru a-ti proteja intimitatea.

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi jaluzelele potrivite pentru fiecare camera