Corpurile de depozitare pentru baie sunt cu adevarat indispensabile daca vrei sa economisesti spatiu valoros, esential in orice casa.

Organizeaza inteligent obiectele de igiena, de la pasta de dinti la trusa de make-up, cu gama de dulapuri baie pentru un aspect estetic si ordonat.

Un dulap baie, practic si incapator pentru articole sanitare

Pastrarea la indemana a prosoapelor, accesoriilor de ingrijire personala si curatenie a casei, eficientizeaza si cele mai agitate dimineti. Un dulap baie este o piesa fundamentala pentru familiile cu copii.

Alege din gama disponibila de dulapuri, modelul care se integreaza in baia ta: dulap baie inalt, dulap cu vitrina si sertare, spatiu pentru lavoar, cu montare pe perete, prevazut cu oglinda, plus multe alte modele incapatoare si de calitate cu finisaje, culori, dimensiuni, materiale pentru toate gusturile.

Transforma o baie obisnuita intr-un salon de infrumusetare, gratie setului de mobilier pentru baie, care include dulapior si oglinda cu rafturi de depozitare. Astfel, te asiguri ca spatiul de organizare a accesoriilor personale, nu este doar functional, ci si aspectuos. Materialele de calitate superioara si finisajele deosebite, emana eleganta si stil.

Ofertele noastre cuprind: dulapuri de baie cu oglinzi, cu o singura usa sau mai multe, sertare diferite pe categorii de produse, polite simple sau acoperite cu sticla, modele ideale pentru amenajare perfecta si confort.

Dulap baie suspendat pentru spatiile sanitare mici

De cate ori nu ti-ai lasat produsele cosmetice pe diferite suprafete din baie doar pentru ca spatiul mic nu iti permitea sa aduci unui dulap? Prosoapele prinse de usi si lucrurile asezate la intamplare incarca vizual aspectul baii si in plus, fac diminetile dificile.

Apreciem mobilierul cu functionalitate multipla, iar un dulap baie suspendat este exemplul perfect. Fiecare baie are nevoie de un spatiu propriu pentru produse de curatenie, asa cum si tu vrei un raft numai al tau pentru accesorii si articole de igiena si intretinere. De ce sa nu ti le permiti pe ambele?

Selectia disponibila de dulapuri de baie suspendate completeaza ambientul placut si modern al baii tale. Mai mult, dulapurile cu montare pe perete, micsoreaza suprafata ocupata, atat de importanta pentru baile mici.

In functie de stil, preferinte si nevoi, noi iti propunem modele precum: dulapioare suspendate verticale sau orizontale, cu o singura usa sau cu mai multe, polite fara usi, dulapuri cu vitrina, material din lemn masiv, finisaje atractive, culori si dimensiuni variate.

Te-a convins utilitatea minunatelor corpuri de depozitare pentru perete? Vino sa vezi culorile, finisajele, materialele pe care le-am pregatit si alege solutia optima pentru tine si familia ta!

Dulapuri baie