Lucrezi pe post de delivery guy pe bicicleta (livrezi mancare si produse ca angajat al unei firme de livrare la domiciliu)? Daca consideri ca aceasta meserie e foarte grea, ai mare dreptate.

Spre exemplu, este una dintre putinele meserii in cadrul careia nu ai voie sa te adapostesti in timpul unei ploi sau al altor intemperii, ci esti nevoit sa iti continui drumul catre locul unde ai de livrat comanda.

Alt exemplu este legat de soarele si temperaturile extreme din timpul amiezilor de vara, de care te poti feri doar prin a avea un echipament cat mai adecvat. Si chiar despre asta va fi acest scurt articol, cele mai inspirate achizitii de produse pentru meseria aceasta solicitanta.

Unul dintre cele mai folositoare produse daca lucrezi ca livrator pe bicicleta este un echipament adecvat de protectie. Oricat de bine ti-ai mentine echilibrul si oricat de bine stii sa cazi astfel incat sa nu te lovesti, exista unele situatii in care aceste abilitati nu sunt de ajuns pentru a te proteja.

Spre exemplu, daca livrezi intr-un oras mare din tara (cazul cel mai probabil), toata ziua esti nevoit sa faci slalom printre masini si pietoni. Acest exercitiu nu te implica doar pe tine, ci si pe ceilalti participanti la trafic care pot fi imprevizibili si care te pot accidenta.

Pentru astfel de situatii ce nu tin de tine este foarte important sa te asiguri mai intai de toate ca ai un echipament solid, format din aparatoare pentru genunchi si o casca.

Un alt produs foarte potrivit pentru livratorii pe bicicleta este un telefon care sa fie atat performant, cat si rezistent. Acesta este cazul pentru iPhone 14, telefonul de la Apple aparut nu de mult si care poate fi gasit pe Altex.ro alaturi de accesoriile cele mai interesante.

Acest telefon are mai multe avantaje ce pot fi exploatate de livratorii pe bicicleta. In primul rand, este proiectat cu o baterie extrem de durabila, aspect esential atunci cand ai ture lungi, de cate 8-10 ore.

In al doilea rand, este echipat cu o carcasa si un ecran foarte rezistente la ciocniri si rezistente la apa (din nou, particularitati esentiale pentru acest tip de meserie in care poti fi expus la diverse intemperii si accidente).

In al treilea rand, iPhone 14 are functia de detectare de accidente, care se activeaza atunci cand este detectat un impact extrem de puternic in urma caruia nu se primeste nicio reactie din partea ta.

Aceasta situatie indica sistemului ca e posibil ca ceva sa ti se fi intamplat si suna automat la 112. In cazul in care nu doresti aceasta functie, ea poate fi dezactivata.

In final, e important de mentionat faptul ca aceasta meserie poate fi practicata si cu ajutorul altor mijloace de transport precum masina, care solicita echipamente diferite.

Acest scurt articol a fost insa scris specific cu referire la dificultatile livratorilor pe bicicleta si la produsele cu ajutorul carora aceste dificultati pot fi adresate.