Bijuteriile sunt accesorii preferate de femeile care doresc sa isi personalizeze tinutele si care vin in completarea articolelor vestimentare pentru imbunatati aspectul estetic al purtatoarei.

Pentru ca vin intr-o mare varietate de forme si dimensiuni, uneori poate fi dificil sa alegi bijuteria potrivita, insa exista anumite aspecte pe care le poti avea in vedere atunci cand doresti sa iti potrivesti perfect bijuteriile cu ceea ce porti. In acest ghid scurt vei regasi cateva dintre cele mai importante informatii despre alegerea si purtarea bijuteriilor.

De unde te poti inspira pentru a alege bijuteriile potrivite?

Alegerea bijuteriilor potrivite poate fi o adevarata provocare, pentru ca aceste accesorii ar trebui sa vina perfect in completarea tinutelor tale si sa fie adaptate cerintelor de stil sau moda.

Cu toate acestea, exista cateva locuri din care te poti inspira pentru alegerea bijuteriilor potrivite, iar unul dintre acestea poate fi reprezentat de o revista bijuterii

Este vorba despre o excelenta sursa de inspiratie, pentru ca poate oferi numeroase idei si iti poate arata care sunt tendintele actuale in ceea ce priveste moda si stilul.

Poti afla cum sa alegi bijuteriile in functie de stil sau cum le poti asorta cu hainele pe care le porti, dar poti afla si ce bijuterii poti purta in functie de personalitatea pe care o ai. 

Cum alegi bijuteriile din argint

Daca bijuteriile din argint sunt preferatele tale, iar motivele pentru care acest lucru este posibil sunt numeroase, exista cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand le alegi. 

In primul rand, este important sa stii cum sa deosebesti bijuteriile de argint de calitate de celelalte bijuterii care doar par a fi realizate din acest material pretios.

Argintul utilizat in bijuteriile de calitate ar trebui sa aiba o puritate de cel putin 92.5%, fiind vorba despre argintul sterling. Pentru aceasta, este important ca bijuteria sa fie inscriptionata cu marcajul 925 sau SS. 

Dupa ce te-ai asigurat ca este vorba despre argint de calitate, poti tine cont de aspecte precum tipul de argint utilizat in realizarea bijuteriilor, de pietre sau alte elemente decorative utilizate, de marimea sau de forma bijuteriei, precum si de pretul pe care il are bijuteria. 

Cum sa porti bijuteriile din argint 

Pentru a purta bijuteriile din argint intr-un mod adecvat, este recomandat sa tii cont de cateva sfaturi. Inainte de toate, alege bijuteriile din argint care se potrivesc tinutei tale, nu exagera in accesorizarea tinutelor cu prea multe bijuterii si asorteaza-le cu celelalte accesorii pe care le porti.

Doar in acest fel vei obtine un aspect cu care vei impresiona.